Sponsor onze vereniging gratis!

Koop je wel eens bij één van de volgende webwinkels? CoolBlue, Bol.com, Hema en nog vele andere… Ga dan voortaan naar onze website en klik op de SponsorKliks banner. Van elke aankoop via SponsorKliks bij een van de aangesloten winkels gaat een percentage naar onze vereniging. Zonder dat het je iets extra’s kost! Een kleine moeite toch?

Klik op onderstaande banner:

Hoe werkt het nu precies?

Wanneer je iets wil bestellen bij een van deze webshops, ga dan eerst naar onze website, www.vitaalenfit-zuid-limburg.nl.
Op de deze pagina zie je onderaan staan: “klik op onderstaande banner”. Je ziet daar een blok met wisselende beelden staan.
Zie je die niet, dan heb je waarschijnlijk een advertentieblokkeerder op je computer geïnstalleerd.
Wanneer dit het geval is doe je het volgende;
klik op je rechtermuisknop en er opent zich een venster met diverse opties. zoek hier naar “advertentieblokkeerder”en klik hierop. Nu zie je staan “filter uitschakelen voor deze website”. Dat geldt dan alleen voor onze website en niet voor andere websites. Klik hierop en na even wachten zie je de banner verschijnen.

Wanneer je de banner ziet, klik je hierop en zoekt dan de webshop waarbij je wil bestellen. Hier klik je op en dan kun je gewoon bestellen zoals je dat normaal ook gedaan zou hebben. Verder hoef je niets anders te doen.
Het is wel raadzaam op eerst naar onze website te gaan want wanneer je eerst naar de webshop van jou keuze gaat, lukt het nier meer om de sponsoring naar onze vereniging te verwezenlijken. Alvast bedankt.