Agenda

Activiteiten

Steeds vinden in groepsverband zowel gerichte hydrotherapie in verwarmd water (half uur), bewegingsoefeningen (drie kwartier) en spel therapie plaats (anderhalf uur) plaats.
De speltherapie betreft badminton en volleybal. De therapieën staan steeds onder leiding van ervaren fysiotherapeuten.

De groep heeft twee coördinatoren die de presentielijsten bijhouden. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor de leden van de groep en het intermediair met het bestuur. Deze coördinatoren zijn Tiny Lindelauf en Anja van Dijk.

Groepswandeling.

Wandelen rondom de stuw bij Kasteel Erensstein te Kerkrade.
Het is heel gezellig en leuk. Je kunt onderweg altijd met iemand anders praten. Op de groep is dat moeilijker. Natuurlijk moet je wel op tijd zijn maar als je maar op tijd afklokt is het in orde. Mooie vergezichten gezien en een prima gids die helemaal niet verlegen was. Hij vertelde over het “zwarte water”, hoe dat kon. De meesten van de groep snapten dat niet maar daar waren ze ook nog te jong voor.
De gids vertelde ons ook nog dat dit de grootste stuw van Nederland was waarop iedereen hem verbaasd aankeek. Hij gaf toen ook maar toe dat het ook de enigste is, dus geen wonder.

Na de wandeling hebben we nog gezellig gebabbeld in een mooi restaurant. Een drankje en vlaai of een wafeltje met kersen ging er wel in. Een zeer geslaagde middag en zeker iets om vaker te doen.

NIEUWE ACTIVITEITEN EN DATA;

Datum;  Dinsdag 19 december 2023

Kerstviering

Café-Zaal D’r Bok, Bokstraat 53, 6413 AS Heerlen. 
Kosten: € 25,00 p.p. Dit is exclusief drank. 
Opgeven voor 5 december mogelijk bij Tiny of bij Math.

Op dinsdag 26 december 2023 (2e Kerstdag) is er uiteraard geen zwemmen, oefenen en sporten.
Op dinsdag 2 januari 2024 gaat ons programma gewoon door.