Nieuws

Afscheid van Anouk.

Op 5 september jongstleden hebben we afscheid genomen van Anouk Hendriks, onze trouwe begeleidster bij het sporten.
Anouk is 15 jaar onze therapeute geweest en heeft, samen met ons, hele leuke maar ook wel wat moeilijke momenten doorgemaakt. Nu, door veranderingen in haar werk en het gaan volgen van een cursus, heeft ze te weinig tijd om ook ons nog te begeleiden. Ze heeft moeilijke keuzes moeten maken maar wij begrijpen zeer goed dat ze heeft gekozen voor een toekomst binnen haar vakgebied en voor haar gezin. Wij zijn haar dan ook zeer dankbaar dat zij ons al die jaren begeleid heeft.
We hebben haar dan ook niet met lege handen laten vertrekken. Een mooi bloemetje en een dinercheque vonden wij wel zeer op hun plaats.
Anouk, mocht je je bedenken of wanneer je er weer zin maar zeker tijd voor hebt, ben je bij ons van harte welkom.

Microbudget.

In oktober 2022 mochten wij een microbudget ontvangen van NOC*NSF voor de aanschaf van nieuwe materialen. Dat is dan ook gebeurd.
We hebben onze flyer aan laten passen en nieuwe oefenmaterialen besteld zodat er afwisseling in de te geven oefeningen kan worden aangepast.

Op bijgaande foto kunnen jullie enkele van de aangeschafte materialen bewonderen.

Reddend zwemmen.

Zoals bekend moet de vereniging, door Adelante opgelegd, bij het onderdeel zwemmen zelf zorgen voor iemand die een diploma reddend zwemmen heeft. Aangezien niemand in het bezit was hiervan zou dit inhouden dat we niet meer konden zwemmen bij onze oefenmiddag.

Vanuit de groep hebben we Jan Philippen bereid gevonden om de cursus reddend zwemmen te behalen en op 28 februari heeft hij dit met glans gedaan. Proficiat Jan en bedankt dat jij dit voor de vereniging hebt willen doen. Chapeau.

Uitreiking cheque Rabobank.

Vorig jaar hebben wij via Linda van Schaick-Klokgieters een cheque ontvangen van € 500,00. Dit is uit een geste van de Rabobank. Werk je bij de Rabobank, dan mag je elk jaar dit bedrag aan een stichting, club of vereniging schenken. En dus viel ons de eer te beurt vorig jaar. Door persoonlijke omstandigheden aan Linda’s kant, is de uitreiking van de cheque nooit in beeld gebracht en dat eas wel jammer.

Om dit toch nog te kunnen doen, heeft Linda ook voor dit jaar besloten ons deze cheque toe te wijzen en we hebben toen ook meteen een afspraak gemaakt om dit feit op de gevoelige plaat vast te leggen.

12 Maart was het dan zover. Onder luid applaus van vele leden van de vereniging, mocht de voorzitter uit handen van Linda ontvangen. De vereniging is hier heel blij mee. Het is een bijdrage om ons goede werk voort te kunnen zetten voor mensen met reuma, een chronische ziekte of een slechte mobiliteit. Wij willen Linda van Schaick-Klokgieters dan ook hartelijk bedanken voor deze geste.