NIEUWS

NIEUWS (bijgewerkt 12 juli 2022)

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op de bijzondere algemene ledenvergadering van 13 oktober 2021 trad de voorzitter Ben Bringmann na 12 jaar af en werd opgevolgd door de heer Math Meyers.

Tevens werd besloten in verband met het wegvallen van de subsidie door Reuma Nederland in de komende jaren om het aantal groepen terug te brengen tot één groep op de dinsdagmiddag. Voor die middag werd gekozen omdat dan de minste afmeldingen zouden komen. Met een contributieverhoging van € 5 tot een totaal van € 25 per maand, zou de vereniging dan in staat moeten zijn zichzelf althans voorlopig, financieel te kunnen bedruipen.

CORONAVIRUS

Het CORONAVIRUS zet momenteel ons leven behoorlijk op z’n kop. Tegenwoordig begint het weer de kop op te steken. Blijf voorzichtig en alert. We willen toch zeker niet weer thuis komen te zitten omdat we het coronavirus hebben opgelopen. KIJK DUS UIT.

VLIEGEN OEFENEN

De oude dinsdagmiddaggroep, vlak voor hun poging op di 13 mrt 2018 om op te stijgen en een rondje door Adelante te vliegen.

IMG-20180313-WA0004.jpg

IMG-20180313-WA0003.jpg

Dezelfde groep nadat ze weer veilig zijn geland.  Goed gewerkt!!

DE WEBSITE

Zoals ik al vaker heb aangegeven willen we de website wat aantrekkelijker maken voor de bezoekers ervan. Dat kan echter alleen maar met de hulp van alle leden. Jullie inbreng bepaald hoe de site eruit komt te zien. Laat van je horen wanneer je suggesties hebt. Bedenk dat het ONZE site is en niet die alleen van het bestuur.

Ook heb ik al de opmerking geplaatst dat er maar weinig foto’s op de site staan. Nou, we zijn bezig met de inventarisatie van wie er wel en wie er absoluut niet wil dat er foto’s of video’s gemaakt worden van hem of haar en ook wie wel of niet toestemming geeft om de gemaakte foto’s en video’s op de site te zetten. Die inventarisatie is nagenoeg rond. Alleen nog even dubbelchecken en dan kunnen we ook dit punt aanpakken.

%d bloggers liken dit: