AGENDA

AGENDA (Laatste keer bijgewerkt 24 oktober 2022)

ALGEMEEN

De drie sportgroepen zijn per 1 jan 2022 samengevoegd tot één groep op dinsdagmiddag. Of er gesport kan worden is afhankelijk van de Corona maatregelen en voorschriften van Adelante. Het bestuur geeft de leden per email en anderszins bericht van de meest recente ontwikkelingen.

VAKANTIES

DIT ALLES ONDER HET VOORBEHOUD VAN TOESTEMMING VAN ADELANTE

De vakantieperiodes zijn voor de komende jaren in principe vastgesteld op de week van Kerstmis en Nieuwjaar en de laatste twee weken van juli en de eerste twee weken van augustus. Bovendien is het sportcentrum op een aantal dagen gesloten. De uitwerking is te zien op het schema hieronder.

VAKANTIEROOSTER 2022

 Hoensbroek, dinsdagmiddag:
12 mei 2022 Wandeling Ubach=Palenberg
Zomervakantie Dit jaar is er geen zomerstop bij Adelante en kunnen we gewoon doorgaan met zwemmen en oefenen. Dus iedereen die dat wil kan en mag in de zomer gerust komen op de dinsdagmiddag.
26 juli 2022                                                   Barbecue-avond bij “De Bok” in Heerlen. Nadere informatie volgt. Inschrijving verplicht.
17 november 2022 Wandelen rond het stuwmeer (kasteel Erenstein) te Kerkrade. Bijeenkomst om 12:00 uur te Kerkrade. Je kunt je nu al opgeven hiervoor bij Anja van Dijk en Tiny Lindelauf.
13 december 2022 Kerstviering bij “De Bok” in Heerlen. Nadere informatie volgt. Inschrijving verplicht.
27 december 2022 Geen zwemmen, oefenen en sporten in verband met kerstvakantie Adelante.
3 Januari 2023 Geen zwemmen, oefenen en sporten in verband met kerstvakantie Adelante.
%d bloggers liken dit: